Rådgivning

Rådgivning

Gratis rådgivning? Helt ærligt – er der noget der er gratis i dag? Alt har sin pris og således også vore ydelser. Men har du til hensigt, at bestille en opgave hos Hvidovre Kopi, yder vi gerne gratis konsulentbistand. Man kan jo ikke vide alt og det uanset hvor dygtig man er. Derfor er det en sund del af processen, at bede andre om et godt råd og hvem er rigtigere at spørge, end dem der skal fremstille opgaven?

Bed om råd, men brug din egen sunde fornuft

Vi vil gerne fremstå som ydmyge eksperter. Én du kan spørge til råds uden at blive belært, og uden at have dårlig samvittighed, hvis du ikke benytter det råd du får. Ikke desto mindre har vi god erfaring for, at de kunder der involverer os i en tidligere fase, også får et bedre produkt til slut. Kvaliteten af det arbejde vi udfører er naturligvis den samme, brug af konsulent eller ej, men eksempelvis typen af indbinding eller papirkvaliteten kan være blevet mere optimal.

Erfaring er den bedste læremester

Medarbejderne i Hvidovre Kopi bliver hver dag mødt med nye krav og ønsker fra vore kunder. Vi bliver konstant mindet om, at vi ikke bare kan læne os tilbage og være tilfredse med det vi har opnået. Derfor har vi oparbejdet en viden om tryksager der er svær at matche, men som vi meget gerne vil dele med andre.

Gode råd behøver ikke at være dyre!

Vi vil gerne fremstå som ydmyge eksperter. Én du kan spørge til råds uden at blive belært og uden at have dårlig samvittighed, hvis du ikke benytter det råd du får.

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!
error: Content is protected !!