Print og offset

Print og offset

Alle i vores branche kan printe. Alle kan trykke. I såvel sort/hvid som i farve. I alle formater og på præcis den papirtype du ønsker. Er der så noget tilbage ud over prisen? Vi mener ja! Hvidovre Kopi ønsker ikke at fremstå som en virksomhed der ­taler om service. Vi yder service. Vi taler i et sprog du forstår med det formål, at det skal være nemt at handle med os. Hvorfor outsource en opgave hvis det bliver besværligt? Nej vel?

Beskedenhed er en dyd, men man kommer længere uden

Selv om vi lige har påstået, at alle i grafisk branche kan levere en tryksag, har vi ikke i sinde, at holde os tilbage. Vi investerer i kvalitet og når det gælder de produkter vi sælger, går vi ikke på kompromis. Derfor holder vi os orienteret om udviklingen inden for vores fag og vi er ikke blege for at slå til med et helt nyt produkt også selv om vi bliver de første i Danmark der gør det.

Hvis du ikke bestiger bjerget, får du ikke udsigt over dalen

Uanset hvor skarp man er, kan det give hovedbrud, når man som virksomhed gerne vil have bragt en tryksag til verden. Hos Hvidovre Kopi undersøger vi omhyggeligt hvad der bedst kan betale sig og lader fornuften råde i tæt dialog med dig som kunde. Og inden for din økonomiske ramme. Det er din beslutning alene, men vi er sat i verden for at gøre dit valg så enkelt som overhovedet muligt.

Hvidovre Kopi ønsker ikke at fremstå som en virksomhed der taler om service. Vi yder service. Vi taler i et sprog du forstår med det formål at det skal være nemt at handle med os

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!
error: Content is protected !!