Pakning og forsendelse

Pakning og forsendelse

Vi skal have pakket 500 kuverter inden fyraften, kan du hjælpe?

Hvis du stiller dine kolleger dette spørgsmål, vil du automatisk tvinge dem alle sammen til at lyve! Dem der siger de har tid lyver for naturligvis har de ikke tid. De var formentligt godt i gang med noget andet, men af kollegiale hensyn stiller de op til opgaven. Dem der siger de ikke har tid (og det er altid de samme) lyver også. De er godt nok i gang med noget andet, men føler sig hævet over netop denne slags opgaver.

Måske går vi over stregen, men giv os dog ret i, at folk ikke står i kø for at få lov til, at kuvertere eller pakke ting i kasser. Denne type opgaver er ikke raket-teknologi. Det erkender vi. Men det kan hurtigt blive en obstruktion i en travl hverdag, især hvis man hverken har mandskab eller plads til at løse dem.

Alle veje løber i to retninger

Når din ordre skal leveres eller distri­bueres til flere adresser, har vi et samarbejde med forskellige kurerfirmaer, ligesom vi gerne benytter et af dine foretrukne. Er der tale om en udsendelse af breve tilbyder vi ligeledes frankering og indlevering på posthus.

Når din ordre skal leveres eller distribueres til flere adresser, har vi et samarbejde med forskellige kurerfirmaer, ligesom vi gerne benytter et af dine foretrukne

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!
error: Content is protected !!