Grafisk hjælp

Grafisk hjælp

Reklamebureauer er dygtige til deres arbejde og det er du garanteret også! Men et eller andet sted midt i mellem, kan der være et behov for layout af store som små opgaver. Selv om opgaven måske ikke er så vigtig, at der skal et reklamebureau ind over, så behøver du hverken at gå på kompromis med det grafiske udseende, eller gå særlig langt, her hos os har du nem adgang til grafisk hjælp i Glostrup.

Alt hvad der fortjener at gøres, fortjener at gøres godt

Hvidovre Kopi i Københavnsområdet tilbyder nemlig grafisk hjælp til, efter vore kunders udsagn, yderst rimelige priser. Vi laver grafik, som formår at kombinere det smarte med det praktiske. Også inden for dette område er rådgivning vigtigt, så når vi spørger dig hvad det skal bruges til, er det ikke for at snage, men for at tilsikre, at slutproduktet bliver så præcist som muligt.

Nogle gange er du selv startet på en opgave og beder os om at finpudse den. Andre gange giver du os et logo og noget billedmateriale og giver os ellers frie hænder til, at få det bedste ud af det.

I al handel må man åbne pungen eller øjnene

Vi mener, at du har krav på at vide hvad tingene koster. Derfor giver vi dig gerne faste tilbud på det vi laver, så du ikke får overraskelser når du modtager en faktura. Vores etik og moral gør nemlig, at du vil få en oplevelse af, at du får hvad du betaler for – plus lidt mere.

Hvidovre Kopi – din grafiske hjælp i København.

Nogle gange er du selv startet på en opgave og beder os om at finpudse den. Andre gange giver du os et logo og noget billedmateriale og giver os ellers frie hænder til at få det bedste ud af det

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!
error: Content is protected !!