Efterbehandling

Efterbehandling

Færdiggørelsen af en tryksag, er mindst lige så vigtig som indholdet. Det har vore kunder for længst fået øjnene op for. Og heldigvis for det. For her er der virkelig tale om et område, som kræver tålmodighed og det modsatte af ti tommelfingre.

Der er altid noget man er god til. Man skal bare finde ud af hvad det er.

Vi ved godt, at det er fristende for en virksomhed, at klare printopgaverne selv. Man kan jo købe en printer for relativt små penge og kvaliteten af printet er heller ikke dårlig. Faktisk er bundniveauet ganske højt for selv små printere i dag. Og med hensyn til diverse indbindingsformer – ja sådanne maskiner kan også købes til en fornuftig pris.

Samlet set en god forretning. Eller hvad? Hos Hvidovre Kopi bilder vi os ikke ind, at vi kan gøre det billigere end du selv kan. Men vi kan gøre det smartere og til den samme økonomi. Samling eller indbinding af din opgaver handler for os at se dog ikke om økonomi i første omgang.

Det handler om at få mest muligt ud af den tid, man har til rådighed på kontoret og – så vidt det er muligt – skille sig af med ”non-profit” opgaver.

Vi udfører efterbehandling med den største fornøjelse. Faktisk er det en del af vores levebrød og vi har folk ansat kun til denne funktion, som også lever af det. Kan du leve af det?

I Hvidovre Kopi bilder vi os ikke ind, at vi kan gøre det billigere end du selv kan. Men vi kan gøre det smartere og til den samme økonomi

Ønsker du at blive ringet op?

Har du spørgsmål til vores ydelser eller ønsker et uforpligtende tilbud, så udfyld hurtigt og nemt nedenstående formularen og vi kontakter dig snarest!
error: Content is protected !!